Вт, 2024-04-23, 14:36:22
Добре дошли Гост | RSS

Абсурдите в образованието

Главно меню
Категори в раздела
Анкета
Какво мислите за образователната ни система
Всички отговори: 40
Block title
Статистика

Онлайн общо: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Начало » 2018 » Март » 7 » Нови три "програми" за унищожение на образованието
20:08:31
Нови три "програми" за унищожение на образованието

Нови три "програми" за унищожение на образованието МОН продължава с унищожението на българското образование. Новите им 3 програми „Заедно за всяко дете“, „С грижа за всеки ученик“,  „Оптимизиране на вътрешната структура на персонала в институциите от системата на предучилищното и училищното образование“   са не само крайно безсмислени но и абсурдни.

  1. По програма „Заедно за всяко дете“ с бюджет 450 хил. лева ще се подпомагат екипи, които работят по обхващане и задържане на деца и ученици в образователната система.- Ефектът от подобни екипи ще е нулев както и досега , а ако успеят да вкарат и някое и друго дете , то не само че няма да научи нищо , но по всяка вероятност ще пречи и на желаещите образование да научат.
  2. Програма „С грижа за всеки ученик“ предвижда 2 млн. лева да бъдат отпуснати за възнаграждения на учителите, които работят допълнително с ученици, срещащи трудности в обучението.- нежеланието не се преодолява с допълнително натоварване , а със създаване на интерес , мотивиране от възможните ползи , а ползата от образование е спорна в България, и промяна на това положение не е в ресора на учителите.
  3. Програмата „Оптимизиране на вътрешната структура на персонала в институциите от системата на предучилищното и училищното образование“ с  бюджет от 28 млн. лева осигурява изплащане на обезщетения при оптимизиране на структурата на персонала в детски градини и училища.- Коментарът е излишен
Категория: Статии | Прегледи: 542 | Добавил: olig | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрираните потребители.
[ Регистрация | Вход ]
Вход
Търсене
Реклама