Чт, 2024-04-25, 21:54:16
Добре дошли Гост | RSS

Абсурдите в образованието

[ Нови съобщения · Участници · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Форум » Правила форума
Правила форума

Тези правила се прилагат в целия форум. В някои секции на форума и теми е възможно да има собствени правила, които уточняват и допълват правилата за поведение. Въпреки това, настоящите правила са задължителни във всички случаи.

Правилата са въведени с цел да се създаде удобна и конструктивна атмосфера за общуване. Ако сте недоволни от установената форма на комуникация, моля да се въздържате от участие.

I. Регистрация на потребител.

  1. При регистрация на форума се съгласявате със следните Правила.
  2. За регистрация потребителя е длъжен да предостави действащ адрес за електронна поща. Гарантираме конфиденциалност на предоставените данни.
  3. Изборът на потребителско име (nickname) е ваше лично право. Администрацията си остава правото да прекрати използването на nickname, ако неговото използване нарушава общоприетите морални и етически норми или се явява оскърбително към други участници във форума. Забранено е nickname, сходно със съществуващо до степен, която може да заблуди другите потребители във форума.
  4. Забранено е многократното регистриране, независимо от целите. Такова нарушение се счита за крайно сериозно и ще доведе до блокиране на всички акаунти.
  5. При дълго отсъствие вашият акаунт може да бъде закрит.

II. Правила за поведение във форума.

  1. Общуването във форума се основава на принципите на общоприетите морални и етични правила .
  2. Строго е забранено да се използват псувни, ругатни обиден език, без значение в каква форма и до кого са били адресирани.
  3. Категорично се забранява всякъква реклама (освен ако не е предварително одобрена от администрацията).
  4. Вашият подпис в този форум не може да бъде по-дълъг от 2-реда. Той трябва да отговаря на същите изисквания както съобщенията на форума.

III. Публикуване на информация.

  1. Заглавието на темата трябва максимално и възможно най-ясно да отразява същността на проблема.
  2. Преди да създадете нова тема, уверете се, че няма подобна във форум по съответната тема, и се уверете, че този въпрос не е бил обсъждан по-рано.
  3. Създаване на еднакви теми в различни раздели и публикуване на подобни коментари в различни теми,.
  4. Опитайте се да не правите граматически грешки във форума - ще създаде негативно впечатление за вас.

IV. Отношения между потребители и администрацията.

  1. В своите действия администрацията на форума се ръководи от здравия разум и вътрешните правила на форума.
  2. Обсъждане на действията на администрацията (администраторите и модераторите), е строго забранено във всички форуми и теми, с изключение на специален форум, предназначен за обсъждане на всички аспекти на портала и целия форум.

Администрацията си остава правото да променя тези правила като при това се задължава да уведоми потребителите на форума. Всички промени и нововъведения във форума са правят, като се вземат предвид мненията и интересите на потребителите.